Založ si blog

Merkelová ako novodobý Hitler

Prečo práve Hitler? Lebo rovnako ako on, aj ona privedie Nemecko a vlastne celú Európu do záhuby. Ibaže presne opačnou technikou.

Hitler bol plný hnevu z poníženia z I. svetovej vojny, nenávisti k židom a iným „podradným rasám“ a blúznil o akejsi „čistej rase, národe, ríši“.

Merkelová je plná bezbrehej kresťanskej lásky k „chudákom utečencom“ bez ohľadu na ich motiváciu príchodu, pôvod, vyznanie či kultúrne a sociálne zvyklosti, blúzni vo fantáziách o dokonalej multi-kulti spoločnosti, kde sa všetci navzájom nekonečne rešpektujú a milujú a rovnako ako Hitler, k týmto svojim zvráteným víziám núti všetkých okolo.

Po proteste Slovenska ohľadom odmietnutia kvót neváha siahnuť ani k sankciám, ak nebudeme nasledovať jej idiotské vízie.

V oboch prípadoch ide o extrém, ktorého dôsledky boli a sú, či skôr budú (v prípade Merkelovej) hrôzostrašné a bolestné.

Hitler svojimi chorými fantazmagóriami pobláznil celý národ a doplatil na to v podstate celý svet. Nemecko a Európa v ruinách, desiatky miliónov mŕtvych, zmrzačených… Škody sa snáď finančne ani nedajú vyčísliť. Merkelová svojou multi-kulti love-story pobláznila celú Európu a dovolím si zaprorokovať – výsledky jej chorých fantazmagórií bude Európa a európska kultúra pociťovať dlhé desaťročia až generácie.

Jedno sa Hitlerovi nedá uprieť. Mal v tom systém. Pozdvihol národ, priemysel, veda a kultúra napredovali neskutočne rýchlo vpred. Ozdravenie národa duševne aj telesne pomocou geniálne prepracovaných cvičení, programov, školení, vzdelávania, sociálnej starostlivosti a podpory rodín… To všetko bolo priam ukážkové a aj dnes by si mnohé krajiny mohli z tejto časti jeho vízie vziať príklad. Ruka v ruke však spolu s tým išli aj také veci, ako zákaz akejkoľvek imigrácie (bod 8. zo zoznamu 25. bodov Hitlerovej Nazi Party.

Merkelová nemá ŽIADEN systém. Jednoducho si umienila, že keďže Hitler imigráciu zakázal a ako to dopadlo (úplne si pomýlila príčinu s následkom), tak zavelila „všetci chudáci sem sa! Ak sa chcete mať dobre a v podstate zadarmo, len príďte, my sa radi podelíme, máme všetkého prebytok, aj slobody, aj jedla, aj pokoja… Vôbec nebude vadiť, ak nám z toho riadny kus vezmete. My sme totiž také sprosté dobrosrdečné a submisívne ovce…“

Jedno nechápem. Merkelová je rodená Nemka, má z prvej ruky realitu tureckých prisťahovalcov v Nemecku. Turkov, ktorých nemecká vláda po II. svetovej vojne dotiahla v desiatkach tisícov aby pomohli znovu vybudovať Nemecko a ktorí tam už ostali. Neintegrovali sa, nesplynuli, nikdy sa celkom nestotožnili s nemeckým hodnotovým, sociálnym, kultúrnym a náboženským systémom. Udržali si vlastnú identitu. Vrátane vecí, ktoré do Nemecka vôbec nepatria. Vraždy zo „cti“ sú len jeden taký najhmatateľnejší znak, že Turek ostal Turkom aj po dvoch generáciách života v Nemecku. A to ešte môžeme byť vďační Kemalovi (Mustafa Kemal Pasha, známy skôr ako Atatürk), že Turci 20-teho storočia nie sú nábožensky a kultúrne ešte viac vzdialení.

Preto je nepochopiteľné, že jej (a jej prisluhovačom) nedochádza, že všetci tí (poväčšinou) ortodoxne islámski prisťahovalci budú pre európsku kultúru ešte väčšia pohroma.

Nebojím sa to povedať rovno – sú neprispôsobiví. Základom ich viery a kultúry, v ktorej žili celé stáročia, je islám a od neho sa odvíja prakticky všetko. Všetky možné a nemožné princípy a pravidlá, od kultúry a pravidiel odievania (žien obzvlášť), správania sa, sociálnych kontaktov, právnych a rodinných vzťahov, postojov k iným náboženstvám a k ateistom, postojov k slobode slova, názoru či vierovyznania… To všetko je presne opačné, alebo prinajmešom diametrálne odlišné od toho, čo máme dnes v Európe.

Navyše, islám a právny systém vyplývajúci z tohto náboženstva (šaría) je natoľko prísny a konzervatívny, že jeho reálne fungovanie v krajinách so zavedenou demokraciou a kresťanskými tradíciami je prakticky vylúčené. Kým existencia jednotlivca, vyznávajúceho islám v súkromí je v Európe prakticky bezproblémová (Je to jeho vec, že tu chce žiť. Musí rešpektovať miestne zákony a pravidlá.), tak existencia komunity už zďaleka také bezproblémová nie je, lebo tá si už presadzuje nároky na úkor miestnych obyvateľov.

Islámski duchovní (ktorí sú pre radového moslima omnoho viac ako náš kňaz), sa už ani netaja tým, že islám je dobyvačné a agresívne náboženstvo a kedykoľvek oni zavelia, tak sa mračná dovtedy mierumilovných a usmievavých moslimov zmenia na agresívne a krvilačné hordy, ktoré Európu prevalcujú, ako to nedokázal ani Džingischán pri svojom víťaznom ťažení po východnej Ázii.

Najhoršie, čo sa dnes deje, je podceňovanie následkov tejto invázie a bezmocnosť z vedomia, ako sa to celé skončí.

Dovolím si niekoľko doplnkových odkazov, kde sú niektoré kľúčové veci už povedané a povedané lepšie, než by som to dokázal sám:

Fantastická odpoveď Brigitte Gabriel ohľadom toho, kde sa reálne skrýva hrozba:

Tri fázy islamizácie – ako si islám prepracovane dobýva a podmaňuje územia a ľudí:

Skvelý článok:
http://www.konzervativnyvyber.sk/proimigracna-propaganda-sa-zrutila-4-merkelovej-velky-etnicky-experiment/17945/

Dnes si islam dovolí vo Veľkej Británii toto:
https://www.youtube.com/watch?v=f8WVkbXOHfM
Aj napriek tomu, že je to jasná provokácia, šírenie nenávisti a xenofóbie, rasizmu a vyzývanie na protištátne a protizákonné konanie (za čo by domáci občan dostal riadnu pálku natvrdo), ostáva takéto konanie moslimov a prisťahovalcov nepochopiteľne nepotrestané a tolerované! Čo myslíte, ako by skončila podobná demonštrácia kresťanov niekde v Jemene, Saudskej Arábii alebo Iráne???

Už dnes miestny obyvateľ Rakúska MUSÍ brať ohľad na cudziu kultúru (a nie naopak!!!), inak mu hrozí pokuta, súd, väzenie. Že si vymýšľam? Prosím, TU je príklad z reálneho života.

A to je staré päť rokov. Situácia sa nezlepšuje, práve naopak.

Mimochodom, ak si niekto, vrátane Merkelovej myslí, že moslimovia budú hromadne konvertovať na kresťanstvo a žiť podľa našich pravidiel, tak sa veľmi mýli. V koráne je odpadlíctvo od viery a jej prikázaní trestané smrťou a nechcite, aby sa po nejakom čase za dnešnými prisťahovalcami sem začali ťahať pomstitelia, ktorí budú vyhľadávať a zabíjať všetkých prípadných konvertitov – a popri tom, či už omylom alebo zámerne, zabijú aj zopár „neveriacich psov“.

A zjavne za to všetko budeme môcť o pár rokov poďakovať láskorádovej matke-terezke Merkelovej.

Na záver si dovolím malé zamyslenie. Rešpektujem slobodu slova, názoru, vyznania, módy či estetického cítenia. Nasledujúci obrázok však celkom výstižne ilustruje zmenu v estetickom (a zrejme aj genetickom) cítení za necelé polstoročie. Neodsudzujem existenciu takýchto ľudí z princípu, nevadia mi. Problém ale je, ak sa väčšine ľudí toto páči ako vzor pre ukážkových chlapov a ženy. V takom prípade niečo s nami nie je v poriadku. A zrejme si zaslúžime, aby sme vyhynuli, prípadne boli prevalcovaní inou, agresívnejšou kultúrou či národom, ktorý sa s takými slabošskými kravinami ako „multi-kulti ťuťuli muťuli majme sa radi a neubližujme si, pac a pusinku“ nebudú zapodievať. Postrieľajú nás ako psov alebo, v tom lepšom (či horšom?) prípade donútia konvertovať na ich vieru a prijať ich hodnoty a bude po srande. Tak nám treba.

 

rakusko vtedy a dnes

Máte účet na Facebooku? Tak pozor na to! ! !

07.04.2024

Od čias, keď Mark Zuckerberg vytvoril Facebook ako svoju semestrálnu prácu (rok 2004) ubehlo už pekných pár rokov. Z toho malého projektu sa stal megaprojekt, ktorý dnes používajú nie milióny, ale miliardy(!) ľudí a zarábajú miliardy pre svojich tvorcov a majiteľov. Koncept Facebooku je pomerne jednoduchý a aj preto je veľmi chytľavý a ľahko sa naň zvyká. Móžete [...]

Lola a Jessica

26.09.2022

Lola bola typický utečenec, bývajúci vonku, ale využívajúci ľudskú pohostinnosť. Túlala sa po štvrtiach, jedla, čo prišlo pod zub a trávila život klasickým „bezdomoveckým“ spôsobom. Svoje tri dietky prišla porodiť do náhodnej krabice v zadnej záhradke jedného z mnohých bezmenných domov v danej štvrti. Majiteľ domu ale mal psa, takže tam ostať natrvalo [...]

Loďostop, alebo ako cestovať lacno a pritom vidieť výnimočné miesta.

20.01.2020

Jeden z netradičných návodov, ako cestovať pomerne lacno a NAJMÄ dostať sa na miesta, kam sa drvivej väčšine ľudí ani cestovateľov dostať nepodarí. Volá sa to loďostop. Po svete sa túla množstvo jachtárov. Niektorí to majú zariadené ako prázdninové výlety, iní takto žijú celé roky. Loď je ich domov, ktorý ich odvezie, kam si zmyslia. Často sú to čerství [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

magy

osobný blog o cestovaní a živote

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 255854x
Priemerná čítanosť článkov: 4264x

Autor blogu

Kategórie