Založ si blog

Posolstvo alebo otázka od mimozemšťanov? Kto to zodpovie?

Zachytil som správu od bytostí, ktoré zjavne nie sú z tejto planéty. Preklad mi dal zabrať a v niektorých častiach čosi úplne chýba, tak sa ospravedlňujem za nepresnosti.

 

Zdravíme bytosti planéty Zem!

 

Sledujeme vás už nejaký čas a radi by sme od vás dostali odpoveď na jednu záhadu, s ktorou si nevieme rady.
Netýka sa vojen, politických systémov ani procesu cieľavedomej a systematickej sebadeštrukcie skrze vlastné životné prostredie. My sme si tým prešli tiež. Ale čo si nedokážeme vysvetliť je toto:
Prakticky po celom svete onedlho začne každoročná oslava narodenín nadprirozdenej bytosti, ktorá sa narodila pred cca 2000 obehmi vašej planéty okolo materskej hviezdy a učila vás vážit si nemateriálne hodnoty, byť skromný, dobrý… (tu a ospravedlňujem, lebo nasleduje niečo, čo preložiť nedokážem.)

 

Táto bytosť bola vami po 33 obehoch svojej činnosti umučená a ukrižovaná. Napriek tomu jej narodenie oslavujete obžerstvom, plytvaním, závisťou… (opäť sú tu slová, ktoré sa mi nepodarilo preložiť)… dokonca očakávate od tejto bytosti veľa MATERIÁLNYCH darčekov.

 

V niektorých krajinách bola daná bytosť v roznášaní darčekov (asi kvôli trápnosti situácie, že ste niekoho ukrižovali a teraz za to dokonca čakáte darčeky) nahradená podivným, chorobne obéznym dôchodcom v červenom obleku… (nasleduje celkom dlhá pasáž, ktorá mi nedáva zmysel, nech to skúšam prekladať a lúštiť z ktorejkoľvek strany, preto ju vynechávam úplne)

 

Existuje nejaké zmysluplné vysvetlenie, obyvatelia Zeme?

Máte účet na Facebooku? Tak pozor na to! ! !

07.04.2024

Od čias, keď Mark Zuckerberg vytvoril Facebook ako svoju semestrálnu prácu (rok 2004) ubehlo už pekných pár rokov. Z toho malého projektu sa stal megaprojekt, ktorý dnes používajú nie milióny, ale miliardy(!) ľudí a zarábajú miliardy pre svojich tvorcov a majiteľov. Koncept Facebooku je pomerne jednoduchý a aj preto je veľmi chytľavý a ľahko sa naň zvyká. Móžete [...]

Lola a Jessica

26.09.2022

Lola bola typický utečenec, bývajúci vonku, ale využívajúci ľudskú pohostinnosť. Túlala sa po štvrtiach, jedla, čo prišlo pod zub a trávila život klasickým „bezdomoveckým“ spôsobom. Svoje tri dietky prišla porodiť do náhodnej krabice v zadnej záhradke jedného z mnohých bezmenných domov v danej štvrti. Majiteľ domu ale mal psa, takže tam ostať natrvalo [...]

Loďostop, alebo ako cestovať lacno a pritom vidieť výnimočné miesta.

20.01.2020

Jeden z netradičných návodov, ako cestovať pomerne lacno a NAJMÄ dostať sa na miesta, kam sa drvivej väčšine ľudí ani cestovateľov dostať nepodarí. Volá sa to loďostop. Po svete sa túla množstvo jachtárov. Niektorí to majú zariadené ako prázdninové výlety, iní takto žijú celé roky. Loď je ich domov, ktorý ich odvezie, kam si zmyslia. Často sú to čerství [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

magy

osobný blog o cestovaní a živote

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 256077x
Priemerná čítanosť článkov: 4268x

Autor blogu

Kategórie