Založ si blog

Merkelová ako novodobý Hitler – pokračovanie

Pred cca 2.5 rokmi som napísal úvahu na tému imigrácie a nebezpečenstva bezbrehej nelimitovanej „lásky“ voči akémukoľvek imigrantovi. Len preto, že niekto prehlási, že je z vojnovej oblasti a trpel, mu Európska únia pod vedením „mamá“ Merkel dá prvé aj posledné. Na úkor vlastných ľudí.

Znova by som rád zdôraznil, že nie som ani rasista, ani neprajník. Nikomu nezávidím, ak má viac ako ja taktiež nikomu neprajem nič zlé, hoci má iný názor na to či ono. A rozhodne nezávidím tím ľuďom, ktorí si prešli hrôzami vojny, genocídy, strachu o holý život, strachu z besnenia monštier, ktoré svoje najzvrhlejšie chúťky a zvrátenosť zakrývajú do plášťa náboženskej doktríny, disciplíny podľa šaría a podobných vecí.

Pokiaľ niekto ako obeť vojnových hrôz potrebuje pomoc – prosím. Žiaden problém. Ale odtiaľ potiaľ. Ani táto obeť nemôže očakávať (a už vôbec nie nárokovať si), aby som sa vyzliekol z poslednej košele alebo vysťahoval z vlastného domu len kvôli tomu, čo zažil, alebo čím prešiel. Podporu si zaslúži každý, pomoc pri rozbehnutí nového života v mieri, bez hrozby každodenného prenasledovania, násila, smrti. Ale táto podpora predsa neznamená, že ju bude dostávať úplne zadarmo a do konca svojho života len tak, pre nič za nič. A už vôbec to neznamená, že dotyčný imigrant by mal mať väčšie práva v krajine, ktorá mu pomohla a prichýlila ho, než ja, čo som sa tu narodil, vyrástol a žijem. A pracujem, teda prispievam ekonomicky k jej fungovaniu (čo imigrant často nerobí).

Podľa mňa je akosi logické, že aj tento imigrant musí dodržiavať zákony tejto krajiny, rešpektovať zvyky a ostatné aspekty života v danej krajine – kultúrne, sociálne, morálne, spoločenské atď.

 

Iba včera som narazil na video, ktoré ma nielen že doslova zodvihlo zo stoličky, ale od bezmocnosti a zlosti sa mi takmer zatmelo pred očami. Po skončení tohoto krátkeho šotu som ostal v nemom úžase čumieť na potemnelô obrazovku a hlavou sa mi preháňala jediná myšlienka. Je toto vôbec možné???

Posúďte sami:

(sú tam české titulky, takže žiaden problém pochopiť, o čo tu ide)

Okej, kľud, rozvahu, predýchať a napočítať do 10… A poďme si to rozobrať.

Ahmad je analfabet – to znamená že jeho pracovné možnosti sú síce obmedzené, ale nie nulové. Podľa toho ako vyzerá, pohybuje sa a správa sa, je to zdravý mocný chlap. Žiaden invalid. Minimálne v posteli to dokazuje úplne bez problémov. Ponechajme teraz stranou jeho mentálne schopnosti alebo vyspelosť – na mnoho prác ako napr. vykladanie vagónov alebo paliet kdesi v sklade aj to málo úplne stačí. Avšak náš milý Ahmad pracovať NECHCE! Namiesto toho bude radšej doma spolu so svojimi dvoma, a neskôr možno až troma či štyrmi, manželkami plodiť ďalšie deti. Desať či dvadsať, ako povedal. A ktoré už v princípe budú po celý zvyšok života preferovať morálne a spoločenské hodnoty, ktoré má Ahmad. Lebo on je hlava rodiny, vodca, veliteľ a po Allahovi druhá najvyššia autorita. Lenže aj ten Allah má vyššiu autoritu a pravdu len vtedy, ak to Ahmad dovolí. Lebo ako vieme z bezpočtu príkladov, výkladov a interpretácií islamu je neúrekom a navzájom si často aj odporujú. Z toho, čo z videa a výpovede samotného Ahmada vyplýva je to, že on sa prispôsobiť nechce. Nechce sa učiť, nechce pracovať, nechce nič. Iba si užívať nekonečné sexuálne radovánky a žiť na úkor celej spoločnosti, ktorá mu podala pomocnú ruku.

Pre organizmus alebo tvora, ktorý žije na úkor hostiteľa, má naša civilizácia pomenovanie. Parazit.

Parazit Ahmad, paraziti jeho ženy a paraziti všetky deti, bohviekoľko ich ešte bude. A tie budú naučené odmalička to, čo do nich Ahmad nahučí – netreba pracovať, mamá Merkel sa o vás postará. Žiadne kresťanstvo, demokracia, rovnoprávnosť. Šaría je najvyššie právo a čo na tom, že žiješ v krajine, ktorá ho nijako neuznáva? Si muslim, máš právo ignorovať zákony Nemecka a riadiť sa podľa svojich pravidiel. Lebo práve toto zaznelo vo videu v 2:25-2:40.

Sudca (!) v podstate ignoruje právo, ktoré v Nemecku platí pre každého (a logicky teda aj pre imigrantov) a vytvoril nebezpečný precedens – ty veríš v Allaha, tak pre teba naše zákony neplatia. PROSÍM??? Tak ešte raz. Polygamia alebo bigamia je v Nemecku trestná. Bez výnimky. Nemá žiadne dodatky ohľadom náboženstva. Ako je vidieť aj z tohoto článku na Wikipédii, v podstate v celej Európe je Polygamia trestná a praktikovanie je stíhané.

Ako je teda možné, že sudca, ktorý je prvým človekom v tom, aby zákon krajiny dodržiaval, uplatňoval a vynucoval, ho úplne bohorovne ignoruje???

Podľa mňa je to na žalobu a okamžité zosadenie sudcu. Týmto rozhodnutím (ty si muslim z inej krajiny, tak máš výnimku) v podstate napľul do tváre všetkým Nemcom. Dokonca aj tým, ktorí sú alebo sa stali muslimami (napr. konvertovali) a radi by mali dve či tri ženy – súd im to nepovolí.

Nebezpečný precedens je to preto, lebo priamo a jasne ignoruje platné zákony a vytvára podmienky pre to, aby ďalší ľudia (či už imigranti alebo nie), nemuseli rešpektovať zákon a mohli si vynútiť takú či onakú výnimku.

Dnes je to výnimka z trestnosti polygamie, zajtra to bude čo? Keď sa Ahmad rozhodne, že podľa nejakého pravidla šaría sa jeho žena previnila a zaslúži si smrť, a potom ju aj zabije, tak to tiež sudca odobrí ako „ty si muslim, ty na to máš právo“???

A keď začne tento muslim hecovať ďalších muslimov z komunity aby nerešpektovali zákony, pravidlá a zvyky (lebo sudca nám to povolil), tak sa ani nenadejeme, a veľmi rýchlo sa staneme cudzincami vo vlastnej zemi. Talianska mafia so svojim svetom s vlastnými pravidlami a zákonmi je proti tomuto úplný amatérizmus.

 

Dokazovať, že sme lepší (rozumej európske ponímanie demokracie a humanizmu), než iné krajiny, kde vládne náboženská alebo politická doktrína a totalitarizmus sa nedá tým, že budeme nekonečne tolerantní, submisívni, ústretoví či budeme ustupovať. Tým si len kopeme vlastný hrob a agresívnejšie kultúry a národy nás jednoducho zadupú do zeme.

Jeden postreh zo súvisiacej diskusie:

Můj bratr jezdil svýho času letištní přepravu v Práglu… Jednou vezl muslima kdesi z nějaké prdele z Afriky… Borec byl prej normální týpek s normálním jobem tam u nich a sem jel za přibuznejma. Řekl tehdy ale bratrovi na téma imigrace, islám, terorismus atd, jednu větu ze které mě dodnes mrazí: „My vás zničíme dělohami našich žen„.

(Vraj tento výrok povedal Kaddáfí, ale nie je to vlastne fuk? Podstatné je, že je to naozaj mrazivá hrozba)

Že mamá Merkelová privedie so svojou politikou Európu do záhuby podobne, ako to kedysi dokázal Hitler, je aj z tohoto príkladu jedného imigranta úplne zrejmé a za svojím názorom si stojím.

Lola a Jessica

26.09.2022

Lola bola typický utečenec, bývajúci vonku, ale využívajúci ľudskú pohostinnosť. Túlala sa po štvrtiach, jedla, čo prišlo pod zub a trávila život klasickým „bezdomoveckým“ spôsobom. Svoje tri dietky prišla porodiť do náhodnej krabice v zadnej záhradke jedného z mnohých bezmenných domov v danej štvrti. Majiteľ domu ale mal psa, takže tam ostať natrvalo [...]

Loďostop, alebo ako cestovať lacno a pritom vidieť výnimočné miesta.

20.01.2020

Jeden z netradičných návodov, ako cestovať pomerne lacno a NAJMÄ dostať sa na miesta, kam sa drvivej väčšine ľudí ani cestovateľov dostať nepodarí. Volá sa to loďostop. Po svete sa túla množstvo jachtárov. Niektorí to majú zariadené ako prázdninové výlety, iní takto žijú celé roky. Loď je ich domov, ktorý ich odvezie, kam si zmyslia. Často sú to čerství [...]

Alternatíva, ktorá vlastne žiadnou alternatívou NIE JE.

17.01.2020

V rozsahu blížiacim sa takmer k 100% sme len donedávna ako zdroj energie spaľovali uhľovodíkové palivá – nafta, benzín, kerozín, zemný plyn, ťažké oleje atď. Všetko to, čo sa dá vydolovať pomerne ľahko a lacno zo Zeme. Ale pretože tieto zásoby nie sú nekonečné a jedného dňa sa vyčerpajú, tento spôsob je neudržateľný. Z pohľadu dopravy tu už predtým boli [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

magy

osobný blog o cestovaní a živote

Štatistiky blogu

Počet článkov: 59
Celková čítanosť: 253489x
Priemerná čítanosť článkov: 4296x

Autor blogu

Kategórie