Založ si blog

ČEPEK – Československá pedofílna komunita. Snívam? ? ?

Pri čítaní článku Šokující experiment: Sedm z devíti dětí se klidně nechalo přemluvit a unést pedofilem somv diskusii pod článkom narazil na ešte šokujúcejšiu vec. Názor človeka, ktorý pedofilov obhajuje. Jeho slová mi vyrazili dych a napriek tomu, že som človek pokojný, pacifisticky založený a v podstate introvertný, mal som hodnú chvíľu čo robiť. Od hnevu sa mi až pred očami zatmievalo. Ako môže niekto…???

A potom som si sadol a napísal reakciu. Je aj v danej diskusii, ale bez zmeny ju dávam aj sem.

Vážený  pán Kasz. Pripomínate mi jediné porekadlo. Na jazyku med a v srdci jed. Tak, ako to dnes robí moslimská viera, prípade rôzne jej frakcie, ktoré sa dokonca dokážu medzi sebou nenávidieť na smrť. Na jednej strane všetci moslimovia obhajujú svoju vieru ako mierumilovné náboženstvo, citujú celé pasáže či poučky, vymenúvavajú nesporné výhody svojej viery oproti iným „neveriacim“ – a na strane druhej za prvým rohom niekoho podrežú či sa odpália s 5kg výbušnín uprostred davu nič netušiacich civilistov. A to všetko pre akúsi zvrátenú „spravodlivosť, na ktorú majú nárok“, džihád, poslanie, pravdu. Ich, nie našu. Ktorá ale zjavne nám ostatným ubližuje, berie životy a ilúzie o tej mierumilovnosti.
Prvýkrát som ostal šokovaný, keď som sa dočítal, že pedofili v nejakom sprievode po meste propagovali svoje „záujmy“. Druhýkrát, keď vidím, že to nebol omyl, ale táto úchylka má dokonca organizovaný tvar, webovú stránku, či ľudí, ktorí ich zastupujú.
Vy, pán Kasz, vidíte problematiku pedofílie zvnútra. Tak isto ako moslimskú vieru vidia zvnútra moslimovia, tak isto ako národný socialisti na začiatku minulého storočia videli sami seba a svoje záujmy zvnútra – a boli presvedčení až za hrob, že je to správne, legálne, morálne aj prospešné. Ako to nakoniec dopadlo, hádam písať nemusím. Či áno?
Presvedčte ma, že žiadny pedofil nikdy neublíži môjmu dieťatu, nikdy nezneužije svoju nadradenosť dospelého a skúsenejšieho voči jeho naivite a neskúsenosti, nenaruší jeho súkromie a intímne chvíle na toalete, kúpeľni či spálni na mieste, kam nemám ako rodič dosah (detský tábor, ubytovňa, internát, plaváreň a pod) skrytou kamerou, aby sa na tom mohol potom ukájať a falošne si nahovárať, že takto predsa tomu dieťaťu neubližuje.
Úprimne Vám už teraz hovorím, že takúto záruku mi dať nemôžete.
Obhajujete tu niečo, čo je už z medicínskeho hľadiska a princípu nebezpečná úchylka.
Nesnažte sa mi mávať pred nosom porovnávaním s inou sexuálnou odlišnosťou, napr. homosexualitou.
Medzi homosexualitou (a inými podobnými sexuálnymi odchýlkami od toho normálneho heterosexuálneho zamerania) a pedofíliou je totiž jeden zásadný rozdiel. Pardón, dva.
Tým prvým je, že homosexualita je odchýlka od normálu, kým pedofília je úchylka. Dokážete rozlíšiť tieto dva pojmy? Verím, že aspoň natoľko inteligentný ste.
A druhým je to, že kým homosexualita je sexuálna orientácia či náklonnosť medzi rovnakým pohlavím DOSPELÝCH ľudí, kde sa obaja môžu slobodne rozhodnúť o tom, čo budú či nebudú robiť, s kým to budú či nebudú robiť a kedy, pedofília je o presnom opaku a o tom, že minimálne jedna zo strán protipólu túto slobodu nemá. Nemá ju vzhľadom na vek, vedomosti, skúsenosti a v drvivej väčšine prípadov ani vzhľadom na svoje fyzické dispozície. Alebo ste niekedy počuli o prípade, keď nejaké 2-12 ročné dieťa „nakopalo zadok“ nejakému pedofilovi, keď sa ho ten snažil zneužiť? Ja teda nie. Pedofília je teda založená na nerovnováhe, nadradenosti a zneužívaní. Zneužívaní nemožnosti sa brániť, nedostatku kritického úsudku, pochopenia všetkých aspektov danej veci, absolútneho nedostatku skúsenosti v tejto oblasti.
Pretože toto je, ak som to správne pochopil, primárny „drajv“ pedofila. Erotické vzrušenie bytosťou neskúsenou v oblasti erotiky, naivnou, a v podstate nefunkčnou. Pretože dieťa nedokáže fungovať ako plnohodnotný sexuálny partner dospelému človeku, pochopiť a spracovať všetky stimuly správnym spôsobom a pretvoriť ho do naplňujúceho sexuálneho zážitku vo dvojici (alebo väčšom počte).
Je len obeť viac či menej zvrhlých alebo prinajmenšom manipulatívnych praktík pedofila. Nástroj na jeho ukojenie. A to samo osebe tomuto dieťaťu ubližuje. Nútiť dieťa do niečoho, na čo nie je ešte psychicky, fyzicky a vývojom patričných orgánov tela (a mozgu) pripravené a schopné, prípadne narúšať jeho súkromie a intimitu, JE ZLÉ. Nech to zabalíte do akéhokoľvek pozlátka.
Pán Kasz, dôrazne Vám teraz doporučím urobiť niečo v dobrej viere, že sa všetci vyhneme neskorším problémom. Vzdajte sa propagácie a obhajovania tejto sexuálnej úchylky. V opačnom prípade sa môže ľahko stať, že vás nejaký spravodlivo rozhorčený rodič svojho zneužitého dieťaťa poženie k spravodlivosti tým najpriamejším spôsobom, akého bude v tom záchvate bolesti, zúfalstva, zloby a nenávisti schopný. Bez ohľadu na to, že za to dostane pár rokov „natvrdo“.
A až sa vďaka Vašej snahe o zviditeľnenie tejto úchylky rozhorí veľký požiar (a môžete si byť istý, že k tomu skôr či neskôr určite príde), viem úplne presne, na ktorej strany barikády budem stáť.

Pre úplnosť dodám, že som tolerantný človek, erotickú orientáciu homosexuála plne rešpektujem, pokiaľ nejako nezasahuje do môjho života.

Nedokážem si však predstaviť, že tak, ako dnes robia homosexuáli a iní ľudia s odlišnou sexuálnou orientáciou propagačné pochody či akcie, že sa toho dožijem aj v podaní pedofilov, zoofilov, alkoholikov či narkomanov. Tiež budú „bojovať“ za svoje práva? A aké?

Však taký zoofil tiež nikomu neubližuje a to zviera údajne netrpí.

Alebo sa dočkáme aj protestného pochodu klaustrofobikov za zrušenie výťahov???

Lola a Jessica

26.09.2022

Lola bola typický utečenec, bývajúci vonku, ale využívajúci ľudskú pohostinnosť. Túlala sa po štvrtiach, jedla, čo prišlo pod zub a trávila život klasickým „bezdomoveckým“ spôsobom. Svoje tri dietky prišla porodiť do náhodnej krabice v zadnej záhradke jedného z mnohých bezmenných domov v danej štvrti. Majiteľ domu ale mal psa, takže tam ostať natrvalo [...]

Loďostop, alebo ako cestovať lacno a pritom vidieť výnimočné miesta.

20.01.2020

Jeden z netradičných návodov, ako cestovať pomerne lacno a NAJMÄ dostať sa na miesta, kam sa drvivej väčšine ľudí ani cestovateľov dostať nepodarí. Volá sa to loďostop. Po svete sa túla množstvo jachtárov. Niektorí to majú zariadené ako prázdninové výlety, iní takto žijú celé roky. Loď je ich domov, ktorý ich odvezie, kam si zmyslia. Často sú to čerství [...]

Alternatíva, ktorá vlastne žiadnou alternatívou NIE JE.

17.01.2020

V rozsahu blížiacim sa takmer k 100% sme len donedávna ako zdroj energie spaľovali uhľovodíkové palivá – nafta, benzín, kerozín, zemný plyn, ťažké oleje atď. Všetko to, čo sa dá vydolovať pomerne ľahko a lacno zo Zeme. Ale pretože tieto zásoby nie sú nekonečné a jedného dňa sa vyčerpajú, tento spôsob je neudržateľný. Z pohľadu dopravy tu už predtým boli [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

magy

osobný blog o cestovaní a živote

Štatistiky blogu

Počet článkov: 59
Celková čítanosť: 253884x
Priemerná čítanosť článkov: 4303x

Autor blogu

Kategórie