Založ si blog

Očkovanie, biomatky, konšpirátori a iné (ne)duhy spoločnosti.

Pomaly sa nám končí ďalšia dekáda a ako sa zdá, mnoho vecí nie je takých, ako sme si doteraz mysleli, prípadne realita je trochu odlišná od tej, akú sme si vysnívali či priali.

 

Plochá Zem sa nekoná, ani autizmus z očkovania, utíchajú konšpirátori chemtrails (a iných podobných vtákovín), akosi menej počujem vegánov a ďalších aktivistov za práva zvierat, rastlín, baktérií a vírusov…

Len netuším, či ide o to povestné ticho pred búrkou, alebo je to naozaj tým, že všetci tí krikľúni kdejakých fantazmagorických teórií dostali priestor po akom túžili, slobodu vyjadrovania a ejhľa – svet ich trpezlivo vypočul, pousmial sa a kráča svojou cestou ďalej.

Na všetkých tých teóriách a svetonázorových či životno-štýlových smeroch, ktoré mnohí tak zanietene hlásali, ma vždy zarážala jedna vec. Zjavný nedostatok rešpektu k druhým a svetu ako takému a v neposlednom rade nerovnováha tej-ktorej teórie.

Konšpirátori chemtrails možno konečne pochopili, že ak by sa niečo také neuveriteľné dialo (že sa do leteckého paliva pridávajú jedovaté alebo dokonca psychotropné chemikálie), už dávno by to niekto odhalil. Udržať v absolútnej tajnosti tak megalomanský projekt, dokázať obísť všetky možné aj nemožné laboratórne kontroly, technické kontroly, umlčať (stá)tisíce zainteresovaných ľudí po celom svete (od výrobcov danej chemikálie, cez tých čo to pridávajú alebo rozprašujú), je holý nezmysel. Ale okrem samotných konšpirátorov dodnes nikto neprišiel so žiadnym takýmto odhalením, laboratórnymi výsledkami, priznaním… Ak by to totiž pravda bola, za ten dlhý čas by sa už niekto našiel, kto by sa ozval, priznal, vydal svedectvo. Už len preto, aby uľavil boľavému svedomiu, alebo z pomsty. Ono to vlastne ani reálne byť nemôže, lebo ak by tie veľké dopravné lietadlá rozprašovali nejaké chemikálie vyvinuté proti ľuďom, ich zdraviu, slobodnej vôli(!) a pod., zasiahnutí by boli všetci – teda aj tí, čo to celé organizujú a prevádzkujú. Alebo minimálne ich rodiny, deti, príbuzní… A to opäť nedáva zmysel, aby som sa vedome podieľal na niečom, čo priamo zabíja mňa samotného alebo mojich najbližších. Prípadne by sa skôr či neskôr našiel minimálne jeden, ktorý by nevydržal a priznal sa. Bohužiaľ, nikto taký sa nenašiel.

Konšpirátori autizmu vďaka očkovaniu (a počítajme do toho aj tie „uvedomelé biomatky“ ktoré tomu slepo uverili) majú svoje dni spočítané. Vychádza na svetlo sveta, ako to naozaj bolo s tou “štúdiou” z roku 1998 od Andrewa Wakefielda. Bohužiaľ, následný efekt a dôsledky poklesu očkovania už nikto nevráti. A začínajú zomierať ľudia. Mňa na tej teórii o autizme zarážala jedna vec od začiatku. Autizmus je neurologická vada, ktorá sa nevyvinie za pár dní, je dôsledkom mnohých činiteľov (najmä genetiky) a niekto ide bohorovne tvrdiť, že keď do mňa pichnú zmes vakcín, tak moja DNA a mozog sa razom zmení? To už by sme mohli potom rovno hovoriť aj o tom, že vlastne konzumácia potravín zasiahnutých pesticídmi robí z ľudí magorov, ktorí zrazu veria v existenciu svetelných bytostí, iluminátorov, plochej Zeme a podobných hlbokých tajomstiev sveta.

Navyše, ak by aj na tom údajnom autizme niečo pravdy bolo (celkom blahosklonne pripusťme túto možnosť), údajne šlo rádovo o jednotky až max. desiatky postihnutých na celom svete. Dobre. Tak si to spočítajme. Očkovanie sa proti chorobám, na ktoré neexistuje liek, prevádza na drvivej väčšine populácie, 95% a nahor. Miera ťažkých postihnutí alebo úmrtí ľudí, ktorí by boli inak zasiahnutí priamo v prípade neočkovania, by prekračovala desiatky percent. DESIATKY! Napr. tetanus ma cca 10% úmrtnosť postihnutých. A plus ďalšie choroby. Teda desiatky až stovky miliónov mŕtvych a zrmzačených ľudí po celom svete za celý čas od existencie očkovania proti chorobám ako čierny kašeľ, tetanus (na ktorý dodnes zomierajú tisíce detí v krajinách kde sa neočkuje). príušnice, mumps, osýpky, detská obrna a ďalšie. A niekto ide robiť cirkus kvôli (údajne) zopár jedincom postihnutým autizmom? To ako vážne??? Aj v prípade takéhoto výsledku, je to stále drvivý úspech očkovania. Dokonca aj keby tých postihnutých autizmom boli stovky či tisíce. Autizmus má totiž veľa podôb a stupňov a tí ľudia v drvivej väčšine prípadov žijú pomerne spokojne a šťastne (z ich pohľadu). Lenže nemáme ani tisíce, ani stovky či desiatky, vlastne nemáme ani jedného, u ktorého by sa dokázateľne rozvinul autizmus vďaka nejakým „tajným“ prímesiam v očkovacích látkach.

Už niekoľko dekád čítam a počúvam jednu teóriu, že chemtrails, farmaceutický priemysel a teda aj očkovanie je celé namierené na znižovanie populácie ľudstva. Údajné plány mocných, hm… Medzitým však narástla populácia ľudí o 3 miliardy. Takže buď ide o najneschopenejšie (tajné) spoločenstvo v histórii, alebo o totálny výmysel konšpirátorov. Vyberte si sami.

Lola a Jessica

26.09.2022

Lola bola typický utečenec, bývajúci vonku, ale využívajúci ľudskú pohostinnosť. Túlala sa po štvrtiach, jedla, čo prišlo pod zub a trávila život klasickým „bezdomoveckým“ spôsobom. Svoje tri dietky prišla porodiť do náhodnej krabice v zadnej záhradke jedného z mnohých bezmenných domov v danej štvrti. Majiteľ domu ale mal psa, takže tam ostať natrvalo [...]

Loďostop, alebo ako cestovať lacno a pritom vidieť výnimočné miesta.

20.01.2020

Jeden z netradičných návodov, ako cestovať pomerne lacno a NAJMÄ dostať sa na miesta, kam sa drvivej väčšine ľudí ani cestovateľov dostať nepodarí. Volá sa to loďostop. Po svete sa túla množstvo jachtárov. Niektorí to majú zariadené ako prázdninové výlety, iní takto žijú celé roky. Loď je ich domov, ktorý ich odvezie, kam si zmyslia. Často sú to čerství [...]

Alternatíva, ktorá vlastne žiadnou alternatívou NIE JE.

17.01.2020

V rozsahu blížiacim sa takmer k 100% sme len donedávna ako zdroj energie spaľovali uhľovodíkové palivá – nafta, benzín, kerozín, zemný plyn, ťažké oleje atď. Všetko to, čo sa dá vydolovať pomerne ľahko a lacno zo Zeme. Ale pretože tieto zásoby nie sú nekonečné a jedného dňa sa vyčerpajú, tento spôsob je neudržateľný. Z pohľadu dopravy tu už predtým boli [...]

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

magy

osobný blog o cestovaní a živote

Štatistiky blogu

Počet článkov: 59
Celková čítanosť: 253780x
Priemerná čítanosť článkov: 4301x

Autor blogu

Kategórie